Nej-koberce

Kabinový kufr s leopardím vzorem

Ověřit dostupnost
2 249,00 Kč 2 267,00 Kč
-1 % Novinka

Produkt Kabinový kufr s leopardím vzorem od výrobce Nej-koberce z kategorie Malé kabinové kufry u nás najdete od 2249 Kč.

Nej-koberce
5902308013506
Skladem

Popis

Produkt Kabinový kufr s leopardím vzorem

Nejnovější kolekce kufrů Beverly Hills se vyznačuje klasickou formou s poutavým moderním designem. Originální zvířecí potisk jistě potěší nejednoho milovníka cestování. Lehký, ovladatelný a zároveň prostorný kufr je ideální pro každé roční období.

Kufr je vyroben z materiálu ABS, který se vyznačuje vysokou tvrdostí a je navíc pokryt polykarbonátovou fólií, která výrazně zvýší jeho odolnost. Na jedné z bočních stěn jsou také čtyři ochranné nožičky, které umožňují umístit kufr bez rizika poškrábání. Další vymožeností je zajištění kufru formou kombinačního zámku.

Hlavní přihrádka kufru je rozdělena na dvě části. Přední přihrádka je uzavřena přepážkou, na které jsou našity kapsy: dvě otevřené a jedna průhledná na zip, což jistě usnadní organizaci zavazadel. Druhá přihrádka má upevňovací popruhy pro připevnění oblečení, aby dorazilo na místo určení v perfektním stavu. Vnitřek je polstrován elegantní černou podšívkou s geometrickým vzorem.

Parametry produktu:
Rozměr: 55x39x20 cm
Materiál: ABS plast, polykarbonát
Kapacita: 33 l
Váha: 2,8 kg

Parametry

Hnědá,Zlatá,Černá
plast,polykarbonát
Zvířecí vzor
Beverly Hills
55x39x20 cm

Porovnání cen

Kabinový kufr s leopardím vzorem

2 249,00 Kč

Další produkty od výrobce Nej-koberce

Další produkty z kategorie Malé kabinové kufry